Idea Fontana Kft. Törzsvásárlói kártya szabályzat

A törzsvásárlói kártyával a vásárló Az Idea Fontana Kft. által nyújtott kedvezményeket vehet igénybe, az alábbi szabályok szerint:

Minden új regisztráló partnerünknek 10.000 pontot adunk ajándékba, amit szabadon felhasználhat.

A kártya tulajdonosnak születésnapján és névnapján 5.000 pont kedvezményt írunk jóvá melyet a követő 3 hétben használhat fel, az aktuális pontkedvezménye mellett.

Az Idea Fontana Kft. a különböző kártyafajtákat a vásárlás mértékétől függően, illetve egyedi elbírálás alapján bocsátja a vásárló részére. Az Idea Fontana Kft. fenntartja a jogot, hogy további törzsvásárlói kártyatípusokat bocsásson ki, melyekre vonatkozó szabályokat egyedi szerződésben határozza meg.

Kártyaérvényesség

Az Idea Fontana Kft. Törzsvásárlói kártya a Kibocsátó tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsájt. A kártya visszavonásig érvényes. Az érvényesség lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe.

A pontok gyűjtése

Minden 1.000 Ft elköltött összeg után 10 ajándékpont kerül jóváírásra.

A kártya át nem ruházható, a rajta levő pontok készpénzre nem válthatóak. Előleg fizetésekor pontok számítása nem történik, a vásárlás lezárásakor kerülnek jóváírásra a pontok.

A kártyán található pontokról a Felhasználó a Kibocsátó honlapján (http://ideacard.designmegoldasok.hu) a tájékozódhat.

A pontok felhasználása

A gyűjtött pontokat a Vásárló következő vásárláskor kedvezményre válthatja, 1 pont=1 forint átváltási értéken. A pontok legfeljebb a termék árának 50%-ig válthatók be. A kedvezmények nem összevonhatóak, akciós termék/szolgáltatás vásárlásakor a vásárló eldöntheti, hogy pontokat vált be, vagy az akció kedvezményt veszi igénybe.

Igénybevétel helye

Idea Fontana Kft. üzlet, 1036 Budapest, Lajos u. 74-76.

E-mail értesítések

A kártyával kapcsolatos eseményekről automatikus e-mail értesítéseket küldünk. Az értesítő emaileket lemondani az e-mailben található leiratkozó linkre kattintva, valamint telefonszámunkon (+36 70 516 1870) és személyesen az irodánkban lehet.

Címünk: Idea Fontana Kft. 1036 Budapest, Lajos u. 74-76.

Adatrögzítés

A kártya érvényesítéséhez szükséges adatokat a Kibocsátó saját rendszerében rögzíti.

Adatkezelés

Az Idea Fontana Kft. tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy az Ideacard törzsvásárlói programban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A Vásárló a regisztrációs lap kitöltésével, aláírásával és leadásával önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait Az Idea Fontana Kft., minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilván tartsa, teljes körűen kezelje, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre.

Az adatbázisba kerülő személyes adatok kizárólag Az Idea Fontana Kft. marketing és reklám céljaira kerülnek felhasználásra, harmadik személy részére nem kerül kiadásra. Kérésre Az Idea Fontana Kft. az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből, felfüggeszti a reklámanyagok küldését.

A kártya végleges regisztrációjáról a Felhasználó e-mailben kap értesítést, mellyel egy időben a kártya aktívvá válik, és az igényléskor történt vásárlás pontjai automatikusan felíródnak a kártyára!

A Törzsvásárlói kártya valamint a rajta lévő információk törlése

A Törzsvásárlói kártya illetve a rajta lévő pontok és pénzegyenleg a következő szabályok szerint kerülnek letiltásra illetve törlésre:

Kártya letiltása: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártya letiltásra kerül, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 2 évig nem történik tranzakció.

Pontok törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártyán felhalmozott pontok törlésre kerülnek, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 2 évig nem történik tranzakció.

Pénzegyenleg törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártyán lévő illetve feltöltött pénzegyenleg törlésre kerül, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 2 évig nem történik tranzakció.

Ügyfél törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után, amennyiben a törzsvásárlói 5 évig nem történik tranzakció a Vásárló által megadott személyes adatok véglegesen törlésre kerülnek.

A kártya elvesztése, meghibásodása

A kártya elvesztése és sérülése esetén a kártyatulajdonosnak lehetősége van a kártya cseréjére. Kártyacserét a személyi azonosságának igazolása után bármelyik beváltó helyünkön igényelhet. Kártyacsere esetén a kedvezményt 24 óra elteltével tudja igénybe venni.

Elérhetőségek

Telefonszám: +36 70 516 1870

Cím: Idea Fontana Kft., 1036 Budapest, Lajos u. 74-76.

E-mail: info@ideafontana.eu